Termék részletes leírása

10 alkalmas VacuShape alakformáló bérlet.

Beváltható: 2018. 03. 30-ig.


Az edzés a VacuShape alakformáló készülékben gyaloglással futószalagon történik 30 percig, az idő alatt a test problémás részei a vákuum kamrában találhatók. A váltakozó magas és alacsony nyomás hatására a vérkeringés fokozódik a bőr alatti kapilláris erekben, amelyekben szállítóeszközként elszállítja a zsírt az izmokba, ugyanis a zsír kizárólag ott égethető el. Az edzés folyamán felügyeljük a szívritmust azért, hogy mindvégig megmaradjon az edzés aerob jellege. Ennél ugyanis az energiaigény 80%-a a zsírokból, 20%-a pedig cukrokból tevődik össze.

A vákuumal nem csak a zsírok anyagcseréje van aktiválva, de a nyirokrendszer is, ami biztosítja az anyagcserénél keletkező gázok elszállítását.  A bőr erős vérellátása és jobb telítettsége oxigénnel, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és enzimekkel pozitív hatással van a narancsbőrre. Rendszeres alkalmazás esetén a bőr finomabb és simább lesz.

 

A VacuShape egyaránt alkalmas azoknak, akik szeretnének formásabb alakot, feszesebb bőrt, akiknek nincs idejük a hosszú időt igénybe vevő rendszeres edzésre, illetve sportolók regenerálására is!

Eladó

???
Oxy Day Spa
Magyarország
Miskolc
3526
Repülőtéri út. 4.
Telefon: 46/504-769, 30/464-2297
Fax: 46/504-770
Email: oxydayspa@gmail.com
Nézze meg az eladó egyéb termékeit is »
web: fps webügynökség