Termék részletes leírása

Egyszemélyes lovaglóbérlet 11 x 1 óra lovaglás a Füle-Tanyán.

 

A Ceglédi Lovaskör SE 2013. áprilisában alakult meg a Nagypál dűlői Füle-tanyán. Vállalkozásunk alapelveként azt valljuk, hogy a lovassport nem pusztán szabadidős tevékenység, hanem egy olyan életforma, amely gyermekkortól késő időskorig bárki számára eredményesen gyakorolható.

Három „kétlóerős” pusztabusszal (25-30-35 fős ponyvás járművekkel) vállalunk a városban történő KOCSIKÁZÁST, lovas hintós túrákat és szerenádok szervezését.


Természetesen fő profilunk a LOVAGLÁS. Képzett, gyermekbarát lovainkon bárki kipróbálhatja magát. Kínálatunkban szerepel tudásszinttől és életkortól függően vezetőszáras pónilovaglás és futószáras lovaglás, osztálylovaglás, terep és túralovaglás, díjugrató és díjlovagló edzés. Aki úgy gondolja, hogy csak lazítani szeretne, vagy hozzátartozóját elkísérni egy kellemes, természeti értékekben bővelkedő terepen, az lovas kocsin megteheti ezt is.Kuriózum Cegléden a gyermeknek és felnőtteknek egyaránt nagy élményt nyújtó CSIKÓSBEMUTATÓ, és a fiatalabb korosztály számára különleges születésnapokat is szervezünk a Kópé-Kuckó játszóházzal közösen. A tanyán mintegy kétszáz különböző fajú, fajtájú és életkorú állatot tartunk, köztük számos őshonos állatfajt is megismerhetnek a gyerekek.

Eladó

???
Füle Tanya Ceglédi Lovaskör SE
Magyarország
Cegléd
Mizsei út-Nagypál dűlő 13.
Telefon: 20/280-8818
Email: cegledilovaskor.se@gmail.com
Honlap: http://www.clkse.hu
Nézze meg az eladó egyéb termékeit is »
web: fps webügynökség