Termék részletes leírása

Csomag tartalma:
- szállás 2 éjszakára 2 fő részére kétágyas szobában
- bőséges reggeli  
- félpanziós ellátás
- 1-1  belépő a Bambi Állatfarmra, ahol megismerkedhetnek hazánk őshonos állataival
- 1-1 jegy a Zemplén Kalandparkban található bobpályára
- 1 óra biliárdhasználat
- korlátlan wifi használat
- korlátlan wellness használat
- térítésmentes parkolási lehetőség a szálloda saját parkolójában

Igénybevétel: 2017.11.30. – 2018.03.30. között* (kivéve 2017.12.20-2018.01.02. és 2018.03.15-2018.03.18 között), szabad helyek függvényében, előre egyeztetett időpontban.


Hotel ****HUNOR ,
pihenjen a természet lágy ölén, a  Magas-hegy lábánál a Zemplén Kalandpark és a Bambi Állatfarm közvetlen szomszédságában.

A Hotel Hunor és a hozzá kapcsolódó, aktív pihenést és természetközeli élményekkel való feltöltődést szolgáló létesítmények nemcsak a tavaszi rianás és rügyfakadás idején, hanem az év minden szakában várják vendégeiket.
Habár a Hotel Hunor szervesen kapcsolódik Sátoraljaújhelyhez, Zemplén kulturális központjához, az épület fölé magasodó hegyoldal és farengeteg egészen testközelbe hozzák itt a természetet. A négycsillagos szálloda egyik fontos alapelve, hogy a természetjárás magas fokú kényelemmel és színvonalas vendéglátással párosuljon. A létesítmény 26 kétágyas szobával és 4 lakosztállyal várja vendégeit, és természetesen a gasztronómia és a wellness vívmányainak széles skáláját kínálja a pihenéshez. A szálloda séfje mesterfogásokká avatja a zempléni vidék ízvilágát, a hotel borozója pedig a Világörökség részét képező Tokaj-Hegyalja különleges aromájú borait kínálja. A széles körű wellness szolgáltatások magukban foglalják a szauna, pezsgőfürdő, belső uszoda használatát.
Ha a látogatók legfőbb vágya azonnal felfedező útra indulni hegyiránt, számos túraút közül választhatnak a fákkal teletűzdelt vidék bebarangolásához. Aki megelégszik azzal, hogy az ablakából kinézve érezze a hegy lenyűgöző erejét, de inkább városi karakternek tartja magát, választhatja Sátoraljaújhely hangulatos sétálóutcáját, kávézóit, kulturális pezsgését. Maga a szálloda is sokféle vidám kikapcsolódást kínál: bowling pálya, billiárd asztal, tenisz pálya, saját park és erdei sétány, és még hosszan sorolhatnánk, hányféleképpen tehetjük teljesebbé a pihenésünket.
S ez még nem minden: a szálloda közvetlen közelében két olyan létesítmény működik, amely kihagyhatatlan élményt jelent a látogató számára. A Zemplén Kalandpark az aktív, testet és elmét megmozgató kikapcsolódások széles körét, a téli időszakban igazi hóban ficánkolást kínál az idelátogatóknak. A maga 2275 méterével a kalandpark működteti nemcsak az ország, hanem a térség leghosszabb bobpályáját. Az ország leghosszabbjának számító sátoraljaújhelyi libegő is érinti a kalandpark bejáratát. Mind az ülőszékes libegőn való békés emelkedés közben, mind a bobpályán száguldva gyönyörködhetünk a hegyek panorámájában, a végtelen tágasság érzésében.
További különlegesség a szálloda szomszédságában található Bambi Állatfarm, ahol megismerkedhetünk az őshonos magyar állatfajokkal, patásokkal, madarakkal, ragadozókkal egyaránt. Egészen közel léphetünk a vadon élő állatokhoz, megtapinthatjuk, megsimíthatjuk az őzeket úgy, hogy az állatok természetes élőhelyüknek megfelelő közegben élnek. Találkozhatunk a hagyományos paraszti kultúra állataival, szamarakkal, tehenekkel, kecskékkel, ahogy a régi falusi udvarokat idéző istállókban élik mindennapjaikat.

Eladó

???
Hotel Hunor
Magyarország
Sátoraljaújhely
Torzsás út 25.
Telefon: 47/657-031, 47/657-030
Email: info@hotelhunor.hu
Honlap: http://www.hotelhunor.hu
Nézze meg az eladó egyéb termékeit is »
web: fps webügynökség