Termék részletes leírása

3x15 perces fogfehérítő kezelés.

Felhasználható: 2018. 03. 30-ig.

 

Megjelenésünket, ápoltságunkat nagymértékben meghatározza arcunk és befolyásolja mosolyunk. A jó megjelenés egyik alapfeltétele a mosoly mögött rejlő fogsor.

 

Az USA-ban és Európában a fogfehérítés eljárásoknak már több évtizedes múltja van. Az utóbbi években, hazánkban is megnövekedett az igény a világosabb fogak és ez által egy szebb mosoly iránt.
Magyarországon eddig a legelterjedtebb fogfehérítési módszer, a rendelőkben alkalmazható peroxidos eljárás volt. A peroxidos fehérítő rendszerek olyan magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, hogy fogérzékenységet okozhatnak, illetve az íny nem megfelelő izolálása esetén, megsérthetik azt.

 

2012 októbere óta új EU-s szabályozás lépett életbe a fogfehérítő anyagok alkalmazásával kapcsolatban. Betiltották a magas peroxid tartalmú fogfehérítő anyagok használatát.

 

A fogászati rendelőkben használt fogfehérítőkkel ellentétben a Smiling Club termékei nem tartalmaznak hidrogén-peroxidot, így sem a nyálkahártyára, sem az ínyre nincsenek káros hatással. Tökéletesen biztonságos mindenki számára. Hatóanyaga a sodium-perborate, amely egy környezetbarát fehérítő.

 

A cigarettázás, a kávé, vörösbor, teafogyasztás okozta elszíneződések fogfehérítés révén egész egyszerűen eltűnnek.

 

A fogfehéredés mértéke mindig az elszíneződéstől függ. A sötétebb fogak általában jobban reagálnak, és látványosabb az eredmény, mint a világosabb fogszínek esetében.

 

Koronák esetében, a korona anyagát nem képes fehéríteni, de a rárakodott elszíneződéseket igen.

 

A fogfehérítés eredménye általában 2-3 hónapig tart, de függ a fogak állapotától, az életmódtól, az elfogyasztott ételektől, dohányzástól, illetve a fogfehérítés időtartamától.

 

- A kezelés megismételhető kockázatmentesen, akár évente többször is!


- A kezelés nem jár fájdalommal, biztonságos.


- A tojásfotel kényelmes, teljes intimitás nyújt a vendég részére.

Eladó

???
Oxy Day Spa
Magyarország
Miskolc
3526
Repülőtéri út. 4.
Telefon: 46/504-769, 30/464-2297
Fax: 46/504-770
Email: oxydayspa@gmail.com
Nézze meg az eladó egyéb termékeit is »
web: fps webügynökség