Termék részletes leírása

2 éj / 2 fő szálláslehetőség a Tisza-parti Thermál Aparmanokban Tiszakécskén.
INGYENES, közvetlen átjárás a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőbe.


A vouchert csak hétköznapokon lehet felhasználni.
Felhasználható: 2017.03.30-05.31. előre egyeztetett időpontban, kiemelt ünnepnapok kivételével.


 

Várjuk vendégeinket a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő területén található Termál apartmanokban, melyek egész évben nyitva állnak a pihenni és feltöltődni vágyó vendégek előtt. A fürdő által kínált szállások mindegyike jól felszerelt, színvonalas apartman, amelyek családok és kisebb baráti társaságok részére szolgálnak  ideális szálláshelyként. Vendégeinknek kerékpárkölcsönzésre is lehetőségük van!

Vendégeink már több évtizede télen-nyáron élvezhetik jótékony hatású kültéri termálvizes gyógymedencéinket (36 és 38C), azonban annak érdekében, hogy látogatóink igényeit minél magasabb színvonalon elégítsük ki és mindent megtegyünk azért, hogy kipihenten és elégedetten távozzanak tőlünk nagymértékben bővítettük nem csak szolgáltatásaink palettáját, hanem magát a létesítményt is.

A 4,5 hektáros terület domináns épülete mindig is az uszoda volt, amely szintén komoly átalakításon ment keresztül. Területén helyet kapott egy fedett gyermekmedence, ahol a gyermekek most már rossz időben is élvezhetik a fürdőzést, valamint két galéria is megtalálható, amelyek közül az egyik szintén a gyermekes családok igényeit igyekszik kielégíteni.

A wellness és gyógyászati szolgáltatások modern, világos kezelő helyiségei a lényegesen kibővített uszoda területén kaptak helyet, mint ahogyan a tágas büfé is. Ugyanitt található a szaunavilág, ahol különböző hőmérsékletű és páratartalmú szaunák közül válogathatnak a forróság szerelmesei. A kibővített uszodaépület nemcsak a felsorolt egységekkel bővült, de összeköttetésbe került a kültéri, eddig csak nyáron üzemeltetett kör alakú élménymedencével (34C). Így ezt a vendégek már télen és nyáron is használhatják.

 

18 év felett idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő.

Eladó

???
Tisza-Parti Gyógy- és Élményfürdő
Magyarország
Tiszakécske
6060
Tisza-part
Telefon: 76/441-363
Fax: 76/540-363
Email: info@tiszapartifurdo.hu
Honlap: http://www.tiszapartifurdo.hu
Nézze meg az eladó egyéb termékeit is »
web: fps webügynökség